Danske design klassikere

Våres Produkter

Syveren

Designet av Arne Jacobsen i 1955, men like aktuell i dag grunnet det flotte design og den holdbarheten stolen har via den damp bøyede tre-finér konstruksjon

Egget

Designet av Arne Jacobsen i 1957, til SAS Royal hotellet i København er fortsatt en av de mest populære stoler/kunstverker grunnet det tidløse uttrykk til å utfylle store og mindre rom.

Svanen

Designet av Arne Jacobsen i 1958, også til SAS Royal hotellet som supplement til Egget. Svanen fyller mindre og er som egget et designikon uten like.

EJ 315 serien

Erik Jørgensen tegnet i 1975 serie 315 og skapte en meget holdbar, samt klassisk designet sofa der den i dag er svært populær.

Poul Kjærholm

Poul Kjærholm har skapt noen av de mest eksklusive og elegante design, deriblant PK22. Denne modell med en fantastisk blanding av stål og naturskinn skaper en solid og lekker stol.

Oxford

Stolen med den nydelige stjernefot og bølgede rygg har alltid utvist prestisje og eleganse – herunder unik sittekomfort.

Børge Mogensen

Som hele Danmarks designer, forsøkte Børge Mogensen alltid å tegne møblene til brukeren istedenfor at brukeren skulle tilpasse seg designet. Med denne visjon skapte han noen av tidenes flotteste og beste design.

3217

Samme lekre design som lillebroren, dog her med kontorstols understell med flotte chrome hjul, og heve – senke funksjon.

3207

Spisebords stolen alle elsker, modifisert med armlener for å øke komfort og holde gjestene ved bordet litt lenger.

7'er Barstol

7’eren har med sitt klassiske design også fått en sjanse som barstol og har gjort det utrolig godt. Med sin solide og gode sitte komfort kan den sees på flere moderne cafeer og barer.

Dråpen

En av de spesiale utforminger av stole som stadig oppnår god sittekomfort, men stadig viser klar interesse for Dansk Design, da ofte kun kjenninger har viten om denne stol.

Bamsetol

Hans J. Wegners Bamsestol har virkelig fått sin Renaissance igjen de siste par år. Derfor følger vi etterspørselen og har nå flere til omgående levering. Samtidig har vi også er par stole klar til å bli omtrukket i akkurat det materialet og fargen du måtte ønske

Skammel til Egget

For å øke komforten til egget, og gjøre den mer anvendelig som lenestol, tegnet Arne Jacobsen denne skammel til å gå som partner til den kjente lounge-stol.