Nytt egg omtrukket av oss i Classic skinn i valgfri farge

Nytt egg omtrukket av oss i elegance skinn i valgfri farge

Arne Jacobsen Ægget 

Her på siden finner du alt du skulle trenge å vite om re-polstring av Arne Jacobsen Egget. Du har mulighet for å foreta en re-polstring av dine brukte Arne Jacobsen design møbler, men du har også mulighet til å få ditt helt nye Arne Jacobsen design møbel re-polstret. Hos oss på Danske Design Møbler får du et bredt utvalg av forskjellige skinn typer og skinn farger slik at du får ditt møbel akkurat slik du måtte ønske. Er du altså på utkikk etter den absolutt beste re-polstring av Arne Jacobsen Egget? Da har du kommet til rette sted  

 

Re-polstring av Arne Jacobsen design møbler – skinntyper

Her hos oss kan du få omtrukket egget med tre forskjellige typer skinn. Du kan velge mellom våres Classic skinn, Elegance og Soft skinn. Classic skinnet er et ytterst slitesterkt, tykt og

kraftig skinn, som blir spent på jevnt og får en lett strukturert overflate. Du kan få omtrukket Arne Jacobsen egget i 8 forskjellige farger hvis du velger denne type skinn. Elegance skinnet er en av de mest eksklusive skinntyper på markedet. Dette skinnet er meget fint sortert, hvilket sikrer det den høyeste kvalitet. Det er et ytterst fast og tykt skinn, som har en naturlig overflate med varm glød. De naturlige strekkmerker, fettstriper og nakkefolder er dessuten bevart fra kua. Dy kan få omtrukket dine Arne Jacobsen design møbler i 5 forskjellige farger dersom du velger Elegance skinnet. Sist, men ikke minst, kan du få re-polstret Arne Jacobsen Egget i soft skinn som er en mellomting mellom våres to andre skinntyper. Soft er utrolig mykt og har en ytterst flott og jevn overflate med et mindretall av fjel og arr i dyrets hud.

Du har altså et hav av muligheter hvis du velger å få foretatt en re-polstring av dine Arne Jacobsen Design møbler hos oss. Våres medarbeidere er dessuten spesialister på å håndsy egget og andre Arne Jacobsen design møbler i skinn, så du alltid er sikret profesjonalitet i topp klasse. 

God service og hurtig levering 

Her hos Danske Design Møbler er vi eksperter på re-polstring. Christian Colvig, våres stifter, er 3. generasjons håndverker og har en ytterst utpreget sans for kvalitet og en korrekt faglig forståelse for hvordan arbeidet skal utføres i forhold til det opprinnelige design. Vi har danmarks største produksjon og varelager av brukte Arne Jacobsen design møbler og kan derfor tilby de beste skinn kvaliteter til konkurransedyktige priser.

Vi tilstreber dessuten alltid å levere best mulig service til kundene våre og tar derfor også i mot dine spørsmål med et smil. Så sitter du inne med noen spørsmål rundt re-polstring av dine møbler eller til Arne Jacobsen egget, så er du velkommen til å gi oss et oppkall på +47 973 10 000 eller skrive til oss på «danskedesignmobler@mail-online.dk» – vi gleder oss til å høre fra deg!