Børge Mogensens Tremmesofa

Nytt putesett i classic skinn eller stoff fra kvadrat: 14.000,-

Brukt tremmesofa med lakkert stell og nytt putesett i classic skinn eller stoff fra kvadrat : 57.000,-

Børge Mogensen

Her på siden finner du våre unike og ytterst anerkjente Børge Mogensen tremmesofa. Det er en brukt Børge Mogensen tremmesofa, og du får den derfor til ytterst konkurransedyktig pris. Ønsker du å kjøpe en Børge Mogensen tremmesofa, andre Børge Mogensen design møbler eller bare å lese litt om dem? Da har du kommet til riktig sted!

Den ikoniske Børge Mogensen tremmesofa

Børge Mogensen designet den ikoniske tremmesofa modell 1789 i år 1945. Tremmesofaen var dog på dette tidspunkt for sofistikert til den beskjedne kultur som preget etterkrigstiden. Av nettopp denne grunn kom Børge Mogensens tremmesofa først i produksjon i 1963. Den innovative tremmesofa fra Fredericia Furniture er en hybrid av den engelske daybed og den franske chaiselong. Gavlen kan legges ned i den ene siden og kan justeres ved hjelp av to skinnstropper som fremstår som del av møblets design.

Børge Mogensen er kjent for sine demokratiske design, som omfattet enkle og funksjonelle møbler i tre til både private og offentlige rom. De mange Børge Mogensen design møbler har en egenartet konstruksjon som er utført i kvalitetsmaterialer, og som har en rolig estetikk. Børge Mogensen insisterte nemlig på visuell klarhet og et minimum av utsmykking.

Re-polstring av gamle Børge Mogensen design møbler

Har du et gammelt Børge Mogensen møbel stående hjemme som kunne trengt en kjærlig hånd? Da er du heldig, for det kan vi nemlig klare her hos oss på Danske Design Møbler. Du

har med re-polstring av dine Børge Mogensen møbler mulighet til å gi dem et helt nytt liv og ytterst eksklusivt look. Når vi re-polstrer dine møbler tar vi godt hånd om dine antikviteter, og vi legger stort fokus på å bevare møblets komfort og sjarme. Har du altså noen Børge Mogensen design Møbler som ser litt triste ut, så overlat dem til oss og få ditt gamle møbel hjem med et helt nytt og frisk utseende.

Fantastisk service og rask levering

Her hos Danske Design Møbler er vi eksperter på re-polstring. Christian Colvig, våres stifter, er 3. generasjons håndverker og har en ytterst utpreget sans for kvalitet og en korrekt faglig forståelse for hvordan arbeidet skal utføres i forhold til det opprinnelige design. Vi har danmarks største produksjon og varelager av brukte Arne Jacobsen design møbler og kan derfor tilby de beste skinn kvaliteter til konkurransedyktige priser.

Vi tilstreber dessuten alltid å levere best mulig service til kundene våre og tar derfor også i mot dine spørsmål med et smil. Så sitter du inne med noen spørsmål rundt re-polstring av dine møbler eller til våres brukte Børge Mogensen tremmesofa? Da er du velkommen til å gi oss et oppkall på +47 973 10 000 eller skrive til oss på «danskedesignmobler@mail-online.dk» – vi gleder oss til å høre fra deg!